Winkelmandje

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
FraJa WeB
Facebook Twitter Linkedin
FraJa WeB
Oude Vaart 14
4537 CA  Terneuzen
Tel:+31 40 8200 995
KvK/CoC:58893962
BTW/VAT:NL001102502B73
IBAN:NL04 RABO 0103 4779 34
BIC:RABONL2U
Betalingsmethoden:Bancontact/Mister Cash, iDeal, Maestro, Mastercard, miniTix, Sepa Direct Debit, Visa, VPAY
ISPConnect .nl Registrar .be Registrar

Feng Office

Feng Office
Titel:
Feng Office
Screenshot:
Feng Office Feng Office
Categorie:
E-commerce en Zakelijk
Type:
CRM
Samenvatting:
Feng Office is een open source klantrelaties en project management applicatie. In eerste instantie uitgebracht in 2007, Feng Office bevoegdheden activiteiten voor meer dan 350.000 bedrijven en organisaties wereldwijd.
Omschrijving:
Feng Office stelt bedrijven in staat om projecttaken, facturering, documenten, communicatie met collega's, klanten en leveranciers, vergaderingen plannen en evenementen te beheren en te delen elke vorm van elektronische informatie.

Kenmerken:
  • Documenten kunnen overal worden benaderd met een internetverbinding.
  • Vereenvoudig taken. Houd registratie van werktijden. Analyseer tijd en middelen besteed aan een klant, service of project.
  • Profiteer van de kracht van de gekoppelde informatie. Toegang tot alle gesprekken onderhouden met een contact, evenals de bijbehorende taken, e-mails, vergaderingen, documenten, opmerkingen en meer.
  • Zorg ervoor dat uw vertrouwelijke informatie blijft vertrouwelijk door het creĆ«ren van gebruikers met verschillende toegangsrechten tot verschillende werkruimten, zorg ervoor dat iedereen weet wat hij / zij nodig heeft om te weten.