Winkelmandje

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
FraJa WeB
Facebook Twitter Linkedin
FraJa WeB
Oude Vaart 14
4537 CA  Terneuzen
Tel:+31 40 8200 995
KvK/CoC:58893962
BTW/VAT:NL001102502B73
IBAN:NL04 RABO 0103 4779 34
BIC:RABONL2U
Betalingsmethoden:Bancontact/Mister Cash, iDeal, Maestro, Mastercard, miniTix, Sepa Direct Debit, Visa, VPAY
ISPConnect .nl Registrar .be Registrar

WHMCS

WHMCS
Titel:
WHMCS
Screenshot:
WHMCS WHMCS
Categorie:
E-commerce en Zakelijk
Type:
Facturering
Samenvatting:
WHMCS is een commerciële facturering en client management applicatie. In eerste instantie uitgebracht in 2005, is WHMCS gegroeid zijn uitgegroeid tot de meest populaire geïntegreerde billing oplossing voor web hosting service providers.
Omschrijving:
WHMCS is een alles-in-een client management, facturering en support oplossing voor online bedrijven. Omgaan met alles van de registratie van de beëindiging, WHMCS is een krachtige business automation tool die u de touwtjes stevig in handen. Terwijl een populaire oplossing voor web hosting service providers, WHMCS heeft ook een toenemend aantal klanten die de oplossing voor andere doeleinden.

Kenmerken:
  • Hands Free Automation. WHMCS is alles over automatisering. Automatische provisioning, Domeinbeheer, welkom e-mails, Billing, Herinneringen, en Meer ... Noem maar op, heeft WHMCS heb het onder controle.
  • Domeinbeheer. Met WHMCS klanten kunnen kopen, overdracht, vernieuwen en domeinen in real-time te beheren zonder ooit uw website verlaten. Volledig transparant, geautomatiseerde en krachtige domeinnaam gereedschappen.
  • Meerdere valuta. Wanneer u online verkoopt, bent u niet beperkt tot slechts 1 land, dus het maximaliseren van uw aanmeldingen door de verkoop in 2 of meer valuta en met een cliënt gebied beschikbaar in 10 verschillende talen.
  • Geïntegreerde Support Tools. Ingebouwde Support Tools, waaronder aankondigingen, Kennisbank en een volledig Feature support ticket systeem maken het eenvoudig om bij te houden van het onderzoek en houdt klanten op de hoogte.
  • Volledig Klantgericht. Alles wat uw klanten zien wordt gecontroleerd door templates, die dingen heel gemakkelijk aan te passen maken. En voor de meer gevorderde ontwikkelaars, er is modulair ondersteuning, haken en een API.