Winkelmandje

Inloggen

E-mailadres:
Wachtwoord:
FraJa WeB
Facebook Twitter Linkedin
FraJa WeB
Oude Vaart 14
4537 CA  Terneuzen
Tel:+31 40 8200 995
KvK/CoC:58893962
BTW/VAT:NL001102502B73
IBAN:NL04 RABO 0103 4779 34
BIC:RABONL2U
Betalingsmethoden:Bancontact/Mister Cash, iDeal, Maestro, Mastercard, miniTix, Sepa Direct Debit, Visa, VPAY
ISPConnect .nl Registrar .be Registrar

Piwigo

Piwigo
Titel:
Piwigo
Categorie:
Afbeeldingen en Bestanden
Type:
Galerij
Samenvatting:
Piwigo is een open source toepassing Galerij. Piwigo werd in eerste instantie uitgebracht in 2002 en omgedoopt van PhpWebGallery in 2009.
Omschrijving:
Piwigo is een fotogalerij software voor het web die wordt geleverd met krachtige functies om te publiceren en beheren van uw verzameling foto's.

Kenmerken:
  • Privacy op uw foto's. Maak uw foto's prive en beslissen wie kan elk van hen te zien. U kunt machtigingen instellen voor albums en foto's, voor groepen of individuele gebruikers.
  • Foto's labelen. Bied uw bezoekers een andere manier om je foto's te bladeren, te rekenen vanaf de tags cloud en het gebruik van meerdere gerelateerde tags om de selectie te beperken.
  • Blader op datum. Digitale camera's slaan de datum in de foto en Piwigo maakt gebruik van deze datum om uw foto collectie weer te geven in een kalender en u bladeren van dag tot dag te laten.
  • Statistieken en Management Tools. Beheerders kunnen bladeren geschiedenis, proces foto's in batch mode, valideren commentaar en de gebruiker foto's, voeg permalinks of te beheren servers op afstand.
  • Thema's en plugins. Verander het uiterlijk met thema's. Voeg functies met plugins. Extensies vereisen slechts een paar klikken om te installeren. 350 extensies beschikbaar, en wordt steeds groter!